Over DDA

De Derde Akte:
De Studententheatervereniging van Breda

Bredaase StudentenTheatervereniging (BST) De Derde Akte is gevormd tot een sociale ontmoetingsplek voor en door studenten met liefde voor theater. Na de samensmelting van NHTV Theater en Theater Complex in 2017 is BST De Derde Akte de enige studententheatervereniging in Breda én een van de grootste in Nederland. Voor alle studenten binnen Breda is het mogelijk kennis te maken met theater of zich verder te ontwikkelen in zijn of haar eigen ervaringen.

 

De vereniging is een platform geworden waar studenten kunnen leren over theater, zowel voor als achter de schermen. Omdat wij diverse vlakken aanbieden, kunnen leden zelf kiezen waarop zij zich willen ontwikkelen. Zo kan je bijvoorbeeld in de musical spelen en ondertussen achter de schermen bij toneel voor de kleding zorgen. Wij zijn trots dat de vereniging zich verleend als leerschool en wij streven ernaar om deze lijn in de toekomst door te zetten.

 

Natuurlijk zijn en blijven wij ook een studentenvereniging. Dus houden we van een gezellige borrel op maandag, ook wel Dunne Maandag genoemd, onze feestjes hier en daar en de algehele gezelligheid van een studentenvereniging!!Het Bestuur